Usko unelmiin!


Ihanaa ja vapauttavaa perjantaita! Mun oli nyt pakko tulla sanomaan sulle, että usko unelmiisi! Luota! Luota ja usko ihan höperön tai lapsen lailla. Lähetä universumille sun hulluimmat toiveesi, jotka eivät ole oikeasti mitenkään hulluja. Joskus me vain pienennämme itseämme, toiveitamme ja ikäänkuin mökötämme unelmillemme ja tyydymme liian vähään! Meidän mieli ja uskomusjärjestelmä hannaa monesti isosti vastaan! LOPETA se!

Lähetä sun toiveesi ilmoille, kiitä ja hymyile jälleen kerran kuin höperö ja tunne toiveesi toteutuneen. Elä jo nyt sitä elämää tai siinä tunteessa, jossa sun haaveet on yhtä totta, kun ilma jota juuri hengität. Haistata 💩 kaikelle negatiiviselle energialle ja kyynisyydelle, jotka yrittää tunkeutua sun ja sun unelmaelämän väliin! Kuvittele itsesi suojakuplaan, jossa pahalla ei ole valtaa, vain kaikki hyvä pääsee läpi. Koska kyllä, matkalle tulee esteitä, mielen rajoitteita ja muiden mielipiteitä, jotka sun tulee rakkaudella ja viisaudella raivata sun tieltä. Sun hyvälle voimalle ja energialle löytyy aina vastavoima ja sun tehtävä on tunnistaa se ja mennä läpi. 

Kaikki on ihan oikeasti mahdollista! Usko ihmeisiin ja uniin. Näe ja kuule pieniä merkkejä. Elä välillä höperökuplassa ja salli itsesi hymyillä ja naureskella ilman mitään ihmeempää syytä. Se on merkki onnellisuudesta, joka kumpuaa sisältä, ei ulkoisista olosuhteista. Onnellisuus ei ole päämäärä, vaan elämäntapa.

Jos sulla on isoja unelmia, tunne niiden olevan totta, vaikkei ne ihan just tässä olisikaan vielä manifestoituneet. Olosuhteet ja erityisesti mielesi ovat joskus vain matalammalla värähtelytaajudella kuin unelmasi ja silloin tarvitaan sisäistä päivitystä. Unelmasi ovat siis sielä korkeilla taajuuksilla, jos ne ovat rakkauden periaatteen mukaisia. Oma olotila ja värähtely on helposti sielä matalammilla taajuuksilla. Tavallaan olosuhteet voivat vaikuttaa, mutta kun se vastuu vaan on aina itsellä ja kaikki on heijastusta vain itsestään. 

Eli kuori, riisu, päästä irti, vapaudu, itke pois sun itkut, käy terapiassa tai valmennuksessa, hoidata itseäsi ja levitä hiljalleen siipes ja nouse, nouse ja nouse. Anna anteeksi ikäville olosuhteille ja ihmissuhteille, kanna niistä oma vastuusi ja anna toisen kantaa omansa. Kiitä oppiläksystä ja jatka matkaa. Tavallaan siivoat ja puhdistat itsesi ja luot itseäsi joka päivä uudelleen. Sulla on siivet ja vain sä voit saada ne itse kantamaan. Kukaan ei tule niitä sun puolesta avaamaan ja sinua lennättämään. Joku voi vähän tuuppaista tai avittaa ja elämä voi heittää sulle mahdollisuuksia, joista sun pitää olla valmiina ottamaan koppi. Se on lahja mikä sieltä tupsahtaa ja jos et ole hereillä, joku muu ottaa kopin sun puolesta! Oi voi ja auts, eikö? 

Avaa sydän ja mieli, koska elämä jakaa lahjat vähän eri paketeissa mitä itse on kuvitellut. Pitää olla hereillä ja valmis vastaanottamaan. Sun elämässä täytyy olla tilaa näille uusille mahdollisuuksille, joten karsi ja avaudu. Mahdollisuuksia alkaa aukeamaan, kun alat olemaan lähempänä niitä värähtelytaajuuksia, jossa unelmasi ovat. Ota askel, sitten toinen jne. 

Haluan ja toivon, että jokainen ihminen tällä pallolla olisi ihan höperön onnellinen ja voisi kiljua ja pomppia, kun onni potkii niin ihanasti. Uskon, että jotain ihanaa on tulossa just sulle! Mulle tuli nimittäin myös, kun olen tällaisia lauseita vastaanottanut viimeaikoina :) Ei mulla muuta. Ihanaa perjantaita!

"Sä alat vihdoin viimein käsittää, ettet sä tarvii lupaa keneltäkään! Oot liian kaunis häpeemään, etkä voi yhtään mitään menettää! Joten ANNA MENNÄ, joten ANNA MENNÄ! Kaunis, rietas, onnellinen. KAUNIS, RIETAS, ONNELLINEN!" -Kaija Koo

💖Sari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naisfiilis syntyy

Haluatko totuuden? No handlaatko totuuden?

Hyvät ja pahat ihmiset ja maailma